Certificaten vernieuwd na herhalingscursus

Waddinxveen, 10 maart 2020.

Afgelopen vrijdag hebben we in samenwerking met onze leverancier PAGEL Spezialbeton GmbH een praktisch georiënteerde herhalingscursus verzorgd voor H4A Industrie Service BV. Deze kwaliteitsbewuste bouwer traint haar medewerkers tweejaarlijks in het verwerken van PAGEL producten op diverse industriële locaties, alwaar zij contractaannemer is.

Drie groepen van 10 man volgden eerst een theoretische sessie van circa 30 minuten, die werd verzorgd door Marc Sweep. Onderwerpen als oppervlakte voorbehandeling, waterdosering en mengen, noodzaak en wijze van gronderen, verwerken en afwerken van de mortel en de noodzaak en methoden van nabehandeling kwamen uitgebreid aan de orde. Door middel van gerichte vragen ontstonden interessante discussies over de theoretische wenselijkheid van sommige voorbereidende handelingen versus de weerbarstige praktijk bij uitvoering van werkzaamheden op industriële locaties. Deze informatie stelt ons in staat producten en systemen verder te optimaliseren. Zo werden er direct al enkele nieuwe producten voorgesteld.

Vervolgens volgde een circa 2 uur durende praktische instructie verzorgd door Udo Josten, toepassingsspecialist bij PAGEL Spezialbeton. Medewerkers van H4A brachten hun parate en nieuw opgedane kennis direct in de praktijk door de diverse producten te mengen en verwerken.

Onze dank gaat uit naar de directie van H4A voor het faciliteren van deze cursus en aan de deelnemers, voor de getoonde interesse en betrokkenheid en hun inbreng in deze dag.