Merken

PAGEL

Sinds 1968 is de Duitse mortelproducent PAGEL leidend in de ontwikkeling van gietmortel en betonreparatiemortel. PAGEL mortel is een wereldwijd kwaliteitsbegrip. Een compleet assortiment, constante productkwaliteit en een allesomvattende projectadvisering hebben de onderneming een uitstekende reputatie bezorgd. PAGEL mortel wordt geleverd met CE markering en KOMO productcertificaat.

Vrijwel alle PAGEL producten worden geleverd in drie uithardingvarianten. Naast de basiskwaliteit zijn er snel en zeer snel uithardende producten. De snelste mortel heeft na twee uur al 30 MPa druksterkte! Verder is er de ‘vier jaargetijdenmortel’ die ook bij lage temperaturen gewoon uithardt. PAGEL mortel is vrij van chloriden en krimparm of zelfs krimpvrij. Naar keuze zijn er cement- of harsgebonden systemen verkrijgbaar.

STRATEC

De in het Roergebied gevestigde firma STRATEC is een service georiënteerde, middelgrote onderneming. STRATEC produceert staalvezels en straalmiddelen en biedt haar diensten in diverse landen aan. In Nederland zijn wij uw aanspreekpunt voor advies en levering. Ook voor doceerinrichtingen voor staalvezels kunt u bij ons terecht. De STRATEC vezel wordt geleverd met CE markering.

MUREXIN

Deze in Oostenrijk gevestigde fabrikant produceert cementgebonden kwaliteitsmortel en lijmen sinds 1931. Denk aan egalisatiemortel in de projectstoffering en gietvloeren in de industrie. Al deze producten vertegenwoordigen de laatste stand der techniek. MUREXIN mortel wordt geleverd met CE markering. We onderscheiden producten voor zowel binnen als buitentoepassing:

Binnen en buiten:
MUREXIN FMI 50; Gietvloer 5-50 mm, slijtvaste gietvloer, industrieel

Binnen:
MUREXIN Object Plus OS 50; Egalisatiemortel 0-10 mm
MUREXIN Extrem NE 30; Egalisatiemortel 2-30 mm

POLYMENT

De laag visceuze injectievloeistoffen van POLYMENT zijn een begrip in afdichting van scheuren in parkeerkelders, tunnels, brugdekken en dergelijke. Afhankelijk van de viscositeit (10 mPas, 27 mPas en 150 mPas) kunnen zeer fijne haarscheuren tot scheuren met een grotere scheurwijdte waterdicht worden geïnjecteerd met materialen op epoxy- en/of polyurethaanbasis. POLYMENT is zeer geschikt in dynamisch belaste situaties.

COMPAKTA

De bouwdispersie COMPAKTA verbetert de eigenschappen van betonmortel en kan, afhankelijk van de concentratie en mortelsamenstelling, worden gebruikt als:

  • Waterafdichting van kelders, bassins, zwembaden, silo’s, gevels en dergelijke
  • Mortelveredeling (betere hechting, minder scheurgevoelig, dichter mengsel)
  • Hechtbrug voor deklagen op beton én asfalt
  • Corrosiebescherming op betonstaal bij betonherstel
  • Voorstrijkmiddel voor pleisterwerk
  • Stofvrij maken van beton, cementdekvloeren en kalklagen
  • Uitdrogingsbescherming
  • Dunbedlijm voor natuursteen (voorkomt verkleuring)

VH

Het eigen label van Verwaard Handelsonderneming heet VH. Onder deze merknaam leveren wij alles wat niet standaard is. Zoals de VH GIETMASSA AC RAPID. Deze drie-componenten acrylaathars is verwerkbaar van +5 tot -25º C. Toepasbaar in vriescellen.