KOMO en ISO certificering

PAGEL productcertificaten voor krimparme cementgebonden mortel

PAGEL produceert en levert al haar producten en systemen voor bescherming en reparatie van betonconstructies overeenkomstig de Europese normen EN 1504-3 (constructieve en niet- constructieve reparatie) en EN 1504-6 (verankeren van betonstaal). U kunt daarom in heel Europa met onze producten werken, ook in Nederland onder de BRL-1904 en de CUR Aanbeveling 24. Voor wat betreft het bodembesluit verwijzen wij naar het NL-BSB-productcertificaat 714-BBK-21.1

Externe kwaliteitsbewaking

De externe kwaliteitsbewaking van onze fabrieken en producten wordt uitgevoerd door QDB, de Qualitätsgemeinschaft Deutsche Bauchemie. Zij zien erop toe dat wij ons aan de geldende Europese spelregels houden en controleren ook, of onze producten voldoen aan de “DAfStb-Richtlijn voor de productie en toepassing van cementgebonden gietbeton en gietmortel 2011”, het Duitse equivalent van de CUR Aanbeveling 24. Aldus verstrekken wij betrouwbare productcertificaten die de constante kwaliteit van onze producten bevestigen en welke in geheel Europa geldig zijn. Deze certificaten vindt u in de productoverzichten op onze website.

QDB is net als KIWA een geaccrediteerd Europees certificeringsinstituut (Notified Body registratienummer 0921). Het nieuwe kwaliteitszegel ziet er zo uit:

PAGEL is niet alleen uitvinder, maar ook al ruim 50 jaar een van de meest vooraanstaande producenten van krimparme cementgebonden mortel met vestigingen in 45 landen. Dat komt doordat we producten maken die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen, elke dag weer en waar ook ter wereld. Dat zal nooit veranderen, daar kunt u van op aan!Direct aanvragen?

Laat hieronder jouw gegevens achter en we bellen jou zo snel mogelijk op om je wensen te bespreken.