Industriële flexcoating voor afdichting van betondaken.

Waddinxveen, 15 juni 2021.

Door de vakmensen van H4A Industrie Service BV worden deze dagen op verschillende industriële locaties betonnen daken gerenoveerd en waterdicht gemaakt. Op basis van door de klant benoemde wensen en binnen de PAGEL groep beschikbare technologische kennis hebben wij een twee componenten systeem ingebracht dat voldoet aan de standaard eisen die je aan dakafwerkingen kunt stellen, maar bovendien aan één belangrijke bijkomende voorwaarde: Eenvoud.

GI-237 is een ongecompliceerde polyurethaan coating die zonder tijdrovende opleidingstrajecten direct succesvol kan worden verwerkt door iedereen met basiskennis van beton. De randvoorwaarden bewaken wij. In dit project zijn slechts twee producttypen ingezet en zag het stappenplan er grofweg zo uit:

  • Betondak reinigen en schuren.
  • Scheuren openen en impregneren met GI-115.
  • Oneffenheden en scheuren dichtzetten met een schraaplaag op basis van GI-115.
  • GI-115 als grondering verdelen met de spaan en kruislings dekkend uitrollen.
  • De volgende dag GI-237 verdelen met de spaan en kruislings dekkend uitrollen.
  • Klaar.

GI-237 (standaardkleur RAL 7032) is scheur-overbruggend, slijtvast en UV-bestendig. Het materiaal wordt vanwege zijn hoge chemische belastbaarheid vooral aanbevolen voor industriële toepassingen, maar het wordt ook gebruikt als scheur-overbruggende afdichting van betonconstructies in infrastructurele projecten zoals betonfunderingen bij windturbine installaties.

Iets voor u? Bel VERWAARD Bouwstoffen op 088-540 1100.