De wereld op zijn kop

Emmen, 5 februari 2018.

Nog even, dan ziet Emmen de wereld op zijn kop. Vanuit een achtbaan welteverstaan. Met de bouw van deze twintig meter hoge attractie, type dubbele boomerang coaster, verwacht Wildlands Adventure Zoo Emmen de concurrentie met andere pretparken weer helemaal aan te kunnen. De achtbaan is geproduceerd door Vekoma Rides uit het Limburgse Vlodrop en wordt momenteel opgebouwd in samenwerking met Koenen Bouw en Aannemingsmaatschappij uit Emmen.

Om de krachten vanuit de buisvormige staalconstructie over te brengen naar het betonfundament maakt Koenen Bouw gebruik van PAGEL V1/50 gietmortel K70. Deze krimparme mortel vult de ruimte tussen de stalen voetplaten en de poeren volledig op, zodat de ankers niet op buiging worden belast maar alleen op trek.

Wat PAGEL V1/50 gietmortel hier zo geschikt maakt is haar hoge druksterkte van > 90 MPa en geringe krimp (krimpklasse SKVB I). Bovendien is het met betrekkelijk eenvoudige apparatuur te mengen. Klik op de link voor meer informatie of bel ons op 088-540 1100.