Als het hier waait, dan tocht het!

Roermond, 16 december 2019.

We hebben dit jaar best wel veel aandacht besteed aan projecten in de windenergie. Logisch toch, als het zo lekker waait? Maar wij doen zoveel meer. Zoals het renoveren van industrievloeren in de sector op- en overslag. Als het hier waait, dan tocht het!

Zo hebben we met Willems Bouwbedrijf uit Venlo industrievloeren gerenoveerd bij een van hun relaties in Roermond. Willems heeft verdraaid handige mensen in dienst die dit werk zelf uitvoeren. Verwaard Bouwstoffen ondersteunt hen door de mortel te leveren en in de juiste consistentie te mengen en verpompen. Dat noemen wij bouwservice.

In dit project was de toplaag van een monoliet afgewerkte betonvloer plaatselijk kapotgereden door zwaar heftruckverkeer. Samen met de opdrachtgever is besloten de vakken in te zagen, de bovenste 20 mm af te frezen en te vervangen door een cementgebonden industriële gietvloer. In dit geval is gekozen voor de gietvloer Murexin FMI 50. Een topproduct, dat in combinatie met de grondering Murexin LF 1 hechtend wordt aangebracht op de betonnen draagvloer. Het eindresultaat is een harde en slijtvaste toplaag die na één etmaal kan worden gezaagd, gevoegd en in gebruik genomen.

Meer weten, bel Verwaard Bouwstoffen op 088-540 1100.